UNALOME Life Coaching
 

Wat zijn Access Bars?

GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Access Bars is een zeer zachte en toegankelijke, energetische therapievorm waarbij er gewerkt wordt rond 32 punten op je hoofd. Ieder punt staat voor een bepaald thema. Door deze punten zachtjes aan te raken verwijder je alle oude gedachten, gevoelens en emoties en ruim je alle blokkades op die je hebt opgebouwd. Het zorgt ervoor dat de gevoelens, emoties en gedachten die geen bijdrage meer leveren voor je worden losgelaten. De behandeling zorgt ervoor dat aannames die je van andere mensen hebt aangenomen worden verwijderd. Je zal je een stuk lichter gaan voelen! Het zorgt ervoor dat er zich nieuwe mogelijkheden in je leven aanbieden en dat je gemakkelijker en betere keuzes zult kunnen maken. 

Deze tool is ook zeer geschikt voor kinderen!

 

Wat kan je verwachten?

Bij deze behandeling moet je nergens over nadenken of niets doen. Gewoon lekker liggen, ontspannen en bereid zijn om te ontvangen. Je kunt het zien als het opschonen van een computer. Ons hoofd is ook een soort computer waar we allerlei gedachten, aannames, conclusies en bedenkingen uitvoeren en verzamelen van onze dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen.

Veel van deze gedachten en conclusies kunnen belemmerend zijn en kunnen een drukte, chaos en/of stress veroorzaken in ons hoofd. Het gaat hierbij dus niet om je herinneringen of je verstand, maar om de overbodige rommel. Deze overbodige “rommel” om het zo maar te noemen, kun je weg laten ebben door een Bars behandeling. Door de zogenoemde bars te laten “lopen” of “stromen”, kun je weer meer ruimte en rust krijgen in je hoofd. Alleen jij kan los laten waar jij bereid bent om los te laten.

Waarvoor kan je Access Bars gebruiken?

- Stress en spanningen
- Piekeren, een vol hoofd
- Slapeloosheid
- De zin van het leven wat verloren bent
- Depressie
- Gebrek aan zelfvertrouwen
- Als je voluit van het leven wil gaan genieten.
- Angsten en fobieën
- Vermoeidheidsklachten
- Lichamelijke klachten
- ADHD, ADD, Autisme bij kinderen.
- Burn-out
- Problemen met eetpatronen (anorexia en boulimie).
- Fysieke klachten (o.a. migraine)
- .....

 

Vraag hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan

Wens je meer informatie of wens je een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen, klik dan hier.

 

Zie ook Energetische Facelift (of straal van binnenuit)

Wil je meer informatie over de Energetische Facelift van Access Cousciousness, klik dan hier.

martine meirens hypnotherapeut hypnose hypnotherapie tessenderlo limburg