UNALOME Life Coaching
 

Wat is het Simpson Protocol ?

GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Het Simpson Protocol is een zeer bijzondere, diepgaande vorm van hypnose die wordt toegepast om de wortel(s) van een probleem aan te pakken. Het is waarschijnlijk één van de meest holistische, discrete en efficiënte manieren om jou verder te helpen.

Holistisch: omdat er op mentaal-, emotioneel-, lichamelijk- en spiritueel niveau gewerkt wordt.

Discreet: omdat je niets hoeft te zeggen als je niet wil. Er wordt namelijk via vingersignalen (ideomotorisch) een ja/nee communicatie opgezet.

Efficiënt: omdat ALLE mogelijke oorzaken worden aangepakt.

Het is een integrale vorm van therapie die jou in het centrum plaatst. In de eerste sessie wordt er gewerkt met hypnose om een verbinding te kunnen maken met een wijsheid, die wij benoemen als Hoger Bewustzijn. Eenmaal dat deze verbinding optimaal is en er vlot gecommuniceerd kan worden met het Hoger Bewustzijn, wordt het mogelijk om de oorzaken van een probleem te achterhalen en te helen. Jij staat centraal en gaat dus zelf met begeleiding van het Hoger Bewustzijn het probleem helen. Dit gegeven is toch wel bijzonder en zorgt ervoor dat er ook holistisch kan gewerkt worden. Er kan dus op verschillende niveau’s gewerkt worden: op mentaal-, emotioneel-, fysiek-, spiritueel- en informatie niveau.

Ik gebruik het Simpson Protocol om elk diepgaander probleem op te lossen waarbij het belangrijk is om naar de oorzaak van het probleem te gaan.  

BELANGRIJK: Sessies kunnen zowel in mijn praktijkruimte als online via Zoom.

 

Vraag hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan

Wens je meer informatie of wens je een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen, klik dan hier.

martine meirens hypnotherapeut hypnose hypnotherapie tessenderlo limburg