UNALOME Life Coaching
 
menopauze klachten behandelen

Menopauze klachten aanpakken via hypnose

GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Luister zeker ook naar mijn podcast!

Elke vrouw zal op een bepaald ogenblik in de menopauze terecht komen. Bij sommige gaat dit gepaard met zeer vervelende klachten. Niet alleen fysieke klachten (opvliegers, nachtelijk zweten, ...), maar je kan er ook psychisch onder lijden (je minderwaardig voelen, je de moeite niet meer waard vinden, ...). Met hypnose help ik jou af van je menopauze symptomen en zorg ik ervoor dat je je mentaal ook weer beter voelt. Jij mag er zijn! 

Leef je mooiste leven na je 50-ste!

Wat mag je verwachten?

  • geen opvliegers meer
  • geen nachtelijk zweten meer
  • ook eventuele andere symtomen verdwijnen
  • meer zelfliefde
  • meer zelfvertrouwen en opnieuw leren geloven in jezelf
 

Hoe werkt het?

In 3 sessies werken we aan de specifieke symtomen die jij hebt. Ook wordt er gewerkt aan het zelfvertrouwen en de zelfliefde die vaak een deukje krijgen in die periode.

BELANGRIJK : sessies kunnen zowel in mijn praktijkruimte als online via Zoom

 

Vraag hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan

Wens je meer informatie of wens je een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen, klik dan hier.

 

Hoe heeft hypnose mezelf hierbij geholpen?

Luister zeker ook naar mijn podcast

In de zomer van 2020 kreeg ikzelf zoveel symptomen (opvliegers, nachtelijk zweten) dat ik geen weg meer wist met mezelf. 'Walk the talk, Martine', dacht ik toen. Als ik zo overtuigd ben van de kracht van hypnotherapie, zou hypnose mij ook moeten kunnen helpen van deze symptomen af te geraken. Zo ben ik terecht gekomen bij de Engelse hypnotherapeut, Helen Breward, die een speciaal traject heeft ontwikkeld voor vrouwen in de menopauze (of mannen in de andropauze). Ik heb die opleiding bij haar gevolgd en onderging 1 enkele korte sessie waarna alle symptomen al bijna verdwenen waren.

Ondertussen heb ik zelf al veel vrouwen hiermee geholpen via een traject van 3 sessies. De resultaten zijn overweldigend! Zo mooi om te zien hoe hun leven na het traject verandert en weer 'normaal' wordt. Dit traject werkt eveneens aan hun zelfvertrouwen en zelfliefde, want vrouwen denken vaak aan de menopauze als het begin van het einde, terwijl ik dit beschouw als het begin van een prachtig nieuw hoofdstuk!

 

martine meirens hypnotherapeut hypnose hypnotherapie tessenderlo limburg