UNALOME Life Coaching
 
virtuele maagband afslanken vermageren

Wat is een virtuele maagband?

Bij de virtuele maagband wordt onder hypnose in je onderbewustzijn geprogrammeerd dat er een maagband werd geplaatst waardoor je maag nog de grootte heeft van een golfballetje. Het gevolg van die maagverkleining is dat je voldoende zal hebben met 3 kleine maaltijden per dag. Je zult ook gezonder eten, meer bewegen en veel water drinken.

Wat zijn de voordelen van deze methode?

  • Je ondergaat geen échte operatie (er kunnen dus geen complicaties optreden)
  • Je gaat wel degelijk ‘anders/gezonder’ eten, wat niet altijd het geval is bij een echte operatie
  • Je hebt voldoende met 3 kleine, gezonde maaltijden
  • Dit is geen diëet (en we weten dat diëten op de lange termijn niet werken wanneer je weer ‘normaal’ gaat eten). Bij diëten gaat het meestal om je dingen ontzeggen. Bij de virtuele maagband veranderen je eetgewoonten écht.
  • Het programma biedt je ook een audio aan die je dagelijks gedurende 28 dagen moet beluisteren om je onderbewustzijn verder te programmeren.
 

Mogelijke trajecten

Ik bied 2 trajecten aan :

  • 3 sessies + audio of
  • 4 sessies + audio. Het traject is hetzelfde als het traject met 3 sessies. Echter hou je een 4e sessie achter de hand voor een later tijdstip. Dit kan bv interessant zijn wanneer je heel wat gewicht wenst te verliezen. Bij dit traject worden de 3 eerste sessies onmiddellijk ingeboekt en wordt de 4e sessie bewaard tot je die beslist te gebruiken.

Bij elk traject is er een individuele opvolging. De audio dient gedurende 28 dagen dagelijks beluisterd te worden om zo de programmatie te versterken.

BELANGRIJK : sessies kunnen zowel in mijn praktijkruimte als online via Zoom

 

Kostprijs en bijkomende informatie

Contacteer me voor meer info over de kostprijs en over hypnotherapie in het algemeen.

martine meirens hypnotherapeut hypnose hypnotherapie tessenderlo limburg