UNALOME Life Coaching
 
Foto Louise Hay.jpg

Workshops

Als gecertificieerde Heal Your Life Teacher organiseer ik workshops vanuit de filosofie van Louise Hay. Allemaal met de bedoeling jezelf (weer) graag te leren zien, meer zelfvertrouwen te hebben, te geloven in jezelf en te beseffen dat jij er mag zijn. 

Een up-to-date lijst van de opkomende events of workshops kan je vinden in onderstaande facebook link.

Deze link is ook bereikbaar voor surfers zonder facebook account!

Unalome Life Coaching Events (Facebook)

 

 

Wat mag je verwachten?

  • je gaat meer zelfliefde ervaren
  • je gaat je zelfvertrouwen helemaal opkrieken
  • je gaat weer stralen
  • je gaat beseffen dat je er absoluut mag zijn
  • je gaat beseffen dat niets 'moet', dat alles een keuze is
  • je komt uit de negatieve gedachtenspiraal
  • je gaat positiever in het leven staan
 

Kostprijs en bijkomende informatie

Contacteer me voor meer info over de kostprijs en over de workshops in het algemeen.

 

Logo-2.jpg

Louise Hay (1926-2017) genoot internationale bekendheid als autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar meest bekende en beroemde bestseller is “Je kunt je leven helen”; een echte bestseller waarvan inmiddels wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken in 29 verschillende talen werden verkocht. Vandaag de dag geldt het nog steeds als hét basisboek voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

“Het leven is niet iets wat ons overkomt“, aldus Louise Hay. In haar boeken legt ze ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over ons leven waarheid wordt voor ons en bijgevolg vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs zeer heilzaam is. Ze leert ons tools en manieren hoe we onze gedachten en ons leven kunnen veranderen.

Sinds 2018 ben ik ‘International Licensed Heal Your Life Teacher ©’ van de Louise Hay filosofie en organiseer ikzelf workshops rond die prachtige levensbenadering.  

 

martine meirens hypnotherapeut hypnose hypnotherapie tessenderlo limburg