UNALOME Life Coaching
 
stress klachten behandelen beheersen

Stressbeheersing

GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

We leven in een stressvolle maatschappij. Hoe vaak horen we niet als antwoord op onze vraag 'Hoe het gaat?' 'Druk, druk, druk'. Velen staan er zelfs niet meer bij stil dat dit quasi een automatisch antwoord geworden is ...

Op zich is stress niet altijd negatief. Het is echter belangrijk om niet in een aanhoudende stresssituatie te blijven. Stress aanpakken en stress leren beheersen is dus belangrijk en hypnose kan je daarbij helpen!

Wat mag je verwachten?

  • je leert je stressmomenten te herkennen
  • je krijgt heel eenvoudige tools mee om anders om te gaan met die stressmomenten en er positieve gevoelens voor in de plaats op te roepen
  • je leert zelfhypnose aan
 

Hoe werkt het?

In 3 sessies leer ik je op een aangename en rustgevende manier oefeningen aan om bewuster om te gaan met moeilijke en stressvolle situaties met de bedoeling er uiteindelijk anders naar te kijken.

BELANGRIJK: Sessies kunnen zowel in mijn praktijkruimte als online via Zoom.

 

Waarom is het belangrijk je stress aan te pakken?

De impact van stress wordt ongelooflijk onderschat. Studies hebben uitgewezen dat stress - in zeer ruime zin van het woord - een impact heeft op 95% (!) van onze ziekten.

Op zich is een beetje stress niet gevaarlijk. Het maakt dat we in situaties van gevaar ook effectief kunnen vechten of vluchten. Het is pas wanneer we de elastiek maar blijven uitrekken tot de rek eruit is, dat er problemen ontstaan. En wees gerust: ons lichaam is een prachtig instrument dat ons vroeg of laat laat 'voelen' dat het niet meer OK is. En dan nog zijn we vaak geneigd niet naar ons lichaam te luisteren. Wacht niet tot het zover komt en grijp NU in!

 

Vraag hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan

Wens je meer informatie of wens je een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen, klik hier.

martine meirens hypnotherapeut hypnose hypnotherapie tessenderlo limburg